top of page

DESPRE NOI

Între Munții Carpaților Orientali, producem pâinea de casă cea mai autentică și gustoasă din Ardeal.

Brutăria noastră "Pilcoop" a fost fondată în 1995 de Péter István până în 2005, de atunci până în prezent administratorul firmei este Péter Zoltán.
O brutărie fondată cu scopul de a face produse de panificație mai bune, mai speciale. Cu trecerea anilor și generaților o familie întreagă de brutari în 2008 a reușit să evolueze producția de pâine la un nivel mai înalt, au reușit să producă ceva mai special, mai bun, mai dorit, “Pâine de Gheorgheni”. “Pâine ca la bunica” asa cum zic clienții noștrii multumiți.

Anchor 1
51133986_2719166914974414_68809065158179

În 2009 am început producția în cantitați mari și în scurt timp am intrat pe piață în mai multe orașe. (Gheorgheni și zona Gheorgheniului, zona Miercurea Ciuc, Toplița, Piatra Neamț, Târgu-Mureș, Târgu Neamț și etc.)  Având atâta aprecieri și mulțumiri pe piața am decis să deschidem primele noastre magazine. Cu trecerea timpului am început colaborarea cu producatori traditionali din Ardeal. Colaborând cu producatorii de produse tradiționale. Acum în magazinele noastre găsiți produsele de la Szekely Falat(Bunătați din secuime), fabrica de ciocolată de casă END-IBO, produsele BIO de la GALL AUTHENTICS (ceai de casa, gemuri, siropuri), Fabrica de cașcaval Torockoi, vinuri de calitate premium, bere de la fabrica de bere “Igazi Csiki Sor” (Berea adevarată de Ciuc).

IMG-2976.JPG
bottom of page